sobota, 12. december 2009

nč nav!





vse kaže, da res ne. z božičkovo ustvarjalnico. saj ne, da se pripravljam k obdarovanju celega bataljona ljudi, vseeno pa kaže, da tistega, kar sem imela v planu, ne bo. po svoje škoda, ker sem se veselila prčkanja izključno za dušo, po drugi strani mi prav pridejo tudi naročila (ki so mi potacala čas), po tretji pa - saj ni nič narobe, če so bila darilca narejena čez leto, z nekimi drugimi mislimi, nič po praznikih dišečimi? bom navesila cimetove palčke na njih :)))
seveda je še tretja varianta, vanjo me dnevno prepričujejo razni šparčki pa lidlčki pa tuški & co.  - z ogromnimi količinami reklam me prepričujejo, a če božič ne bo dišal po domačem, potem k vragu z nepregledno vrsto obsedenosti, ki jih gojim. 








17 komentarjev:

  1. Je kar prav, da te vse tiste reklame ne prepričajo :) Bodo domača darila prav gotovo bolj razveselila. Zdaj me že ozadja tvojih slik spominjajo na tvoj nakit.. se podobno toplo rjavo zlato šajnajo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes sem prvič pristala na tvojem blogu. Pa že pol ure se tule pasem. Prav gotovo bo končal med mojimi priljubljenimi. Veliko lepega je tu videti, pa tudi dve mačji zgodbici sem prebrala(ostalega pa ne). :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, a ti imaš tudi blog? Oh, ko bi to že prej odkrila. Hvala za komentar!
    Sicer pa sem si zdaj ogledala nekaj tvojih izdelkov tu na blogi in moram rečt ... tvoji izdelki so zame poezija ---> sploh slikanje! Poklon, velik poklon!

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni so tele tvoje baletke takoooo všeč :) sploh ker so v zemeljskih tonih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz se pridem vsake toliko pocrkljat na tvoj blog in vedo odidem od tu pomirjena ... vedno sem si želela , da bi vsaj približno znala tako kot ti ... pa mi po vsej verjetnosti nebo nikoli uspelo ... pa nič hudega, saj imam tebe kamor pridem napolnit baterije ... hvala ... velika hvala ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Sonja, da veš - presedam si s temi toni, a kaj, ko vsakokrat, ko vzamem v roke karkoli, vedno pristanem v istem rjavem šmornu :)))

    Suzy - dobrodošla! zanimiva izbira - Mačjezgodbe. ostalo pisanje je včasih brez repa, spet drugič brez glave, največkrat brez obojega. samo čreva ostanejo:))) pridi še.

    Marna, tudi tebi ena velika dobrodošlica!

    BojaMoja, pošlji naslov, se mi zdi, da imam eno mičkeno plesalko na rezervi ;)

    Čarobna hišica, ob tvojih besedah sem hotela pa kar nekam solzna postajat... seveda ti bo uspelo vse, kar si boš zadala. vse. samo odnehat ne. verjemi, trma je velikokrat večji adut, kot talent. moje izkušnje:)

    hvala in objemčke vsem.

    OdgovoriIzbriši
  7. tudi jaz zelo rada zaidem na tvoj blog občudovat tvoje stvaritve in tvoje zapise, ki nekako božajo dušo,..... si takoj bolj pomirjen
    iris

    OdgovoriIzbriši
  8. Iris, si bom še začela domišljat kaj, kar glede na vpliv tako razmetane osebnosti, kot je moja, itak ni mogoče :)
    hvala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Veš, se podpišem pod vse, kar si napisala. Kar se pa barvne palete tiče: za mojo dušo ne bi mogla izbrati lepših in bogatejših baru. Pobožajo, pogrejejo, napolnijo, pomirijo...

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako je dobro, da včasih poklikam na link ob komentarju na nekoga, ki ga še ne 'poznam'. Kar pa sem tule odkila, to pa je naravnost čudovito. Še bolj bi bilo, če me ne bi zezal ta brezžični internet in me ne bi metalo nonstop dol. Vsekakor si moram ogledati tudi tvoje starejše objave, ampak danes mi očitno ne bo uspelo. Vsekakor pa to, kar sem videla me je tako navdušilo in imaš tako čudovite izdelke, da te sedaj v trenutku dodam med bloge, ki jih spremljam. Tako več ne bo šanse, da spregledam kak tvoj izdelek. Balerine so tako skrivnostno čudovite, da pa sploh ne govorim o nakitu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Maja, hvala. in lepo, da si spet malo pokukala sem:)

    Vladuška, dobrodošla:) o, jaz pa sem se že pasla pri tebi in to z največjim veseljem.

    OdgovoriIzbriši
  12. Simona, hvala za obisk, hvala za lepe besede.

    OdgovoriIzbriši
  13. This is a beautiful painting I love the colors!!!
    Sincerely, Jonny

    OdgovoriIzbriši