sreda, 10. julij 2013

F-lota navihan'ga pilota :)


Ko sem selila stanovanje iz stanovanja in nazaj v stanovanje, se je med nepregledno množico škatel ena zataknila neznano kje. Pa ravno tista velika, črno-bela, meni ena ljubših, predvsem pa nepogrešljivih. V njej je čuda stvari, ki bi jih vsak pameten po luftu vrgel v kanto ... Začela sem se bati, da sem to storila celo sama (kljub dokazanemu pomanjkanju pametnih celic). NI je bilo. Do včeraj, ko se je čudežno prikazala "varno" zapakirana v drugi škatli, za katero bi dala roko v puter, da sem jo že stoljavžentkrat obrnila in pregledala. 

Materiali za nakit, čopiči, kvačke ... ... ... Vse je spet tam, kjer mora biti. 

Sedaj nimam več izgovora. Poletje je tu, stanovanje parajt, jaz pa tudi :)


Skrajni čas je bil. Saj nisem vedela, kako sem pogrešala ... 


Tebi pa, ki si pod prejšnjo objavo parkiral celo floto brc ... Hvala :) Kakor vidiš, so zalegle :) 

6 komentarjev:

 1. Si predstavljam, kako se ti je odleglo, ko si odkrila škatlo. Čudovite ogrlice, vse po vrsti! Uživaj v poletju - pa če je lenobno ali delovno.

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlično! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Res neverjetno, kako se stvari vcasih skrijejo. Super, da se je vse dobro izteklo in da si lahko ustvarila te lepe poletno obarvane verizice.

  OdgovoriIzbriši
 4. Sem se kar nasmejala ob tvojem zapisu :) Sem bila že večkrat v podobni situaciji in vem, kako odleže, ko se izgubljen predmet pojavi.
  Enkratne verižice. Lepo nosi!

  OdgovoriIzbriši
 5. Tale situacija mi je pa znana. Ampak vedno se vse najde takrat, ko se mora. Nakit je pa čudovit.

  OdgovoriIzbriši
 6. u ja pred nosom imaš pa ne vidiš, pa tisto, ko napenjaš možgane in prav vidiš stvar, a se ne spomniš kje je :-) Ćudoviti izdelki!

  OdgovoriIzbriši