sreda, 17. junij 2009

sestavljanka



ni uganka. sestavljanka je. tek skozi čas ali šepet skozenj. daje mu pomirjujočo kopel na tešče. sedenje na balkonu. ležanje v travi pod češnjo in gledanje v izbokle lepotičke.


s fimom je vikend pred živcežernim tednom lažji, prisežem! morali bi ga predpisati vsem mamicam, katerih maturantje in maturantke delujejo tako frdamano flegma, da te srbijo dlani in konica cokle. nočem, pa se same preganjajo asižepredelalatole in alahkšejazmalopogledam in tolejeblopaprnasdrgač in abošlodojutri in podobnoneslanozaskrbljeneneslanosti - preganjajo se po dnevni, še več - skotalijo se celo na skosilomobloženomizo. tja res ne bi smele, če se že očohavajo v isto brisačo, kot vseganajboljpasitnemamicesitamaturantka.


fimo torej. včasih malo počiva, a prav zagotovo sanja divje sanje. ker se potem preprosto - dela sam. sprošča. igra se. sam. res res:)

3 komentarji:

  1. super lepo sicer ne cisto po meje pofarbano,
    tale oranzna vmes me je pa kr odpeljala...
    le kam hahhaa

    super so!!!pa ceprav si z njimi samo zivce mirila=)

    OdgovoriIzbriši
  2. Te barve so takoooo hudo dobre. Če moja mami spravi kaj takega skupaj, grem še trikrat na maturo in obljubim, da bom vsakič ista kot prvič ... prekladanje zvezkov brez učenja in samo sitnarjenje. :)

    Druga je fenomenalna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Klemy, oražna pomirja, preverjeno:))

    Barbi :))) če si ti počela oboje - prekladala zvezke in sitnarila, je še razumljivo. če pa otrok preklada zvezke, stara pa tečnari... oja, je hudo, ti povem:))

    OdgovoriIzbriši