nedelja, 3. januar 2010

sončeca





malo presenečena... in veliko vesela:))) hvala Sonji , moi  in Nataši  za sončne nagradice... bi jih podarila tudi vam, a delim dalje. po nekajurnem čohanju za ušesi, ker je število omejeno, malo pa tudi zato, ker se sončki sončkajo že iz precej blogov. križemkražem. hm.
torej - kako naj povem s parimi besedami? ker se rada valjam po vaših (b)logih; ker včasih zavzeto strmim v ekran z lapi do popka ("kako pri bogu je pa tooole naredila?"); ker se najdem v vaših razmišljanjih; ker imam včasih občutek, da se poznamo že iz katerega od prejšnjih življenj, ker v tem se še nismo srečale; ker razumete moje nebuloze (presenetljivo veliko vas je!); ker ... ker je lepo z vami, na kratko. velja za vse, prav vse, ki prihajate sem in ki ste odlične gostiteljice, kadar pridem na blogkofe.

in seveda vixi, ki me je zbrcala, da sem sploh začela pisat blog.

dvanajst je absolutno premalo. a lahko še en krog? :)))


9 komentarjev:

  1. Mojca, hvala za nagradico. Tudi tebi vse lepo v 2010!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za nagrado, mi je polepšala dan in razveselila:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Srecna ti Nova 2010.godina, draga Mojca!
    Pogledala sam Tvoje radove i ODUSEVLJENA sam svime sta sam videla.
    Hvala Ti od srca za Suncanu nagradu`, cast mi je biti u ovom TVOM odabranom drustvu!
    Radujem se nasem buducem druzenju, :)***!
    Pozdrav od Radice

    OdgovoriIzbriši
  4. Si mi res polepšala dan! Hvala! Vse kar si napisla je tako res in povsem velja za ta tavoj blogec - še dobro,da te je vixi zbrcala, da si ga začela pisati ;) V novem letu pa ti želim res vse najlepše, tvojih novih objav se paže prav veselim. Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nedavno sam otkrila tvoj blog i to je za mene jedno divno otkriće...Tvoji radovi su prelijepi, i mislim da ću često boraviti ovdje na tvom blogu.I ja volim egzotičnu Afriku...
    Čestitka za zaslužene nagrade.
    Sve najbolje u ovoj godini želim ti od srca.
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  6. najlepša hvala vsem za prijetne komentarje. tudi jaz si želim, da bi se veliko srečevale na blogkofetkih, z navdihom ustvarjale, si svetovale, se navduševale, včasih pokritizirale, izmenjale kakšno izkušnjo in morda tudi kakšen izdelek:)

    Phoenix, prav posebej me veseli tvoje navdušenje nad Afriko. si bova imeli še veliko povedati:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Mojca, najlepše ti hvala za obisk in pohvale na mojem blogu. Srečno Novo Leto ti želim i še velik uspehov v tvojih kreacijah.
    Zelo so mi všeč tvoji izdelki.Ružica

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca hvala za podeljeno nagradico, sem se je zelo razveselila, saj sem tudi sama velika občudovalka tvojih izdelkov.

    Srečno in vse lepo v 2010!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ružica in Jana, hvala za lepe besede, najlepše želje tudi vama.

    OdgovoriIzbriši