sobota, 23. januar 2010

učne ure ...


 

... mokrega filcanja se nadaljujejo. kljub vedenju, da ne more kar ratat, sem se nekajkrat vmes vprašala, kaj pri potani me vleče v ta klobuk, ki ga v življenju (da ne bom rekla pri zdravi pameti, ker slednje pač ne posedujem v kakšni solidni količini) ne bom dala na glavo? noče in noče bit, kot sem si zamislila, pa še kar trucam?
ah ja.

z zapestnico je šlo lažje.





najraje bi videla, da bi bil to zadnji napad te sorte v tej zimi. paaaa ... nič ne bom rekla. kile se mi itak obešajo iz vseh mogočih in nemogočih koncev, zarečeni kruh pa ekstra redi. menda.








16 komentarjev:

  1. A ne, da ne bodo tole zadnje učne ure??? Ker bi se jaz tudi na kakšne prijavila. Pri tebi se toooliko zanimivega dogaja.. one statve, pa mokro filcanje, pa nakit v super barvah, pa slikanje.. :)
    Klobuček prav super zgleda. jaz sem pa dovolj nora, da bi tole na glavo dala :)) In verjamem, da je še dosti takih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Svetovna zadeva ta klobuček. Kar videm en dober tričetrt plašček zraven. Meni se zdi super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, meni je pa tale tvoj klobuček noro dober in ga prav vidim v izložbi ene fino zasoljene trgovince. Upam, da ne bo samo nabiral prahu, ker ga je definitivno škoda.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zgleda noro, luštno in še enkrat noro. Ampak to pravim jaz , ki še kape ne nosim.Tudi jaz mislim za kak fansi špancir , za tiste, ki te stvari znajo nositi- mega dodatek!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Klobuk je full lep in zapestnica tudi. Če ga ti ne boš dala na glavo pa verjamem, da se bo kmalu našla kaka kandidatka, ki ti ga bo splela.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kaj vse ne pride izpod tvojih rok.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav cudovita si. Vse ti gre od rokah. Zelo mi je vsec vse tisto kaj nardis. Prav pridna punca si. Pridi na moj blog, caka te cudovit cveticek.

    OdgovoriIzbriši
  8. O kako dober klobuček. Ti ga kar daj na glavo ker je svetoven.
    Jaz pa sem naredila druge copate, ki pa so 100% boljše od prvih. Klobuček bom pa tudi naredila, sam še na volno čakam:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Uau, kolk mi je tole všeč! A si klobuček delala na kakšni žogi? Me mika...me strašno mika...

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako zelo fin klobuček. Pa rožica ob strani je tako simpatična.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sonja, učne ure so se šele začele in so polne dilem, zaletavanja ob steno, lomastenja med nelepimi besedami, zavijanja z očmi in škrtanja z zobmi :)

    Pipistrela, najlepša hvala. pridem na blogkafe:)

    Maja, ti samo navali! sam ne dol past od smeha - klobuček sem delala za plastični posodi in dete je hitro vprašalo, čemu mi bo čelada:)

    hvala vsem in dobrodošle še. sploh pa bi lahko pripravile eno filc delavnico, mene še toooolk stvari zanima!

    OdgovoriIzbriši
  12. Noro dober klubuček! Me je prestavil v 30. leta :-) prejšnjega stoletja

    OdgovoriIzbriši
  13. Sem takoj za filc delavnico!! Me mikajo rože. Sem naredila dve, pa sta bolj oveneli. Kot kaže tud tukaj nimam zelenih prstov!

    OdgovoriIzbriši
  14. Nisem tip človeka, ki bi nosil klobuke, amapak tale tvoj je takooo cortkan! Super ti je uspelo. Zapestnice so pa nore, všeč mi je da so tako nenavadne.

    OdgovoriIzbriši
  15. tale klobuček in zapestica sta vrhunska. z veseljem bi si ga posadila na glavo; me čisto na obdobje "velikega gacbyja " spominja. škoda, da nisi bližje, bi z veseljem prišla na tvoje delavnice, ne samo na eno, ampak na vse vrste .......

    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši