sreda, 21. oktober 2009

... pol pa spet štrikam ...

aaaaaaaaaaaaaaj, kje nekje zadaj je ta podoba ... reklama za predilnico, volno ... ko gospod iznad očal pogleda za mladenko (saj je bilo tako nekako?), potem pa se spet skloni nad pletenje ... "Učas'h me sicer kej zmot ... pol pa spet štrikam."

kaj točno me je zmotilo, da nisem štrikala nekaj let, kar nekaj let, bi težko rekla. je pa luštno, spet :) z nezahtevno volno pa res ni težko. za eno fajno punco - sploh ni težko, nasprotno.




štrikarija bi se kar hitro preveč razvlekla, če bi samostojno postala torbica. je bilo treba malo podložit, priheftat, prišit. s šalom ni bilo takih obšesti :))) polarna oprema za varne pohode v polarne kraje - kar republika zadrečka menda je. ah, gotovo je. bomo res vsak čas zmrznili. ne čisto, pač pa ravno prav za izgovor, da imamo otrpleprste, premrleroke, premrlemožgane, skorhinmožgane. morda nas prej še odpihne. tole zavijanje okrog vogalov, ušes in med njimi. prav paše. mistika. malo nje.

da o izgovorih sploh ne govorim.

5 komentarjev:

  1. Nezahtevna volna? Zgleda komplicirano :). Ampak torbica je pa lepaaaa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wauuu, tale torbica bi šla pa super z mojim novim rdečim plaščem (ko ga zašijem) :))
    Si štrikala na roke? Pri meni se nekje skriva pletilni stroj :) Samo prostor bi morala najt, kam ga dat.
    Verjamem, da je prijateljica zadovoljna, tole res super zgleda. S fimo dodatki vred.

    OdgovoriIzbriši
  3. wow tole je pa noro - čist moje barve :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita je! Vidim, da deliva eno skupno ljubezen, ljubezen do izdelave torbic. Ne vem, kako mi je uspelo spregledati tvoj blog, sem pa že vse nadoknadila ;) Čudovite izdelke delaš!

    OdgovoriIzbriši
  5. Popikoki - bolj zgleda volna skomplicirana, manj zahtevno je delo :) sploh, če je takole kocasta, se napak SPLOH ne vidi. no, morda majčkeno :)

    Sonja, na roke, seveda. pletilni stroj sem upokojila že pred leti. pravzaprav se je invalidsko upokojil od vsega hudega kar sam :)

    Urška in Maja - hvala. Maja, očitno res, vsaj do torbic, pa menda še do česa - tvoj blog je imeniten.

    OdgovoriIzbriši